Wednesday, 22 June 2016

School Journey

Assalamualaikum hello peeps!

Based on my posting before, sis ada mention nak cerita pasal sekolah kan. So here it is :)

2006-2010
Darjah 1-4 sis sekolah dekat sk subang. Nothing interested. Childhood mcm kanak2 biasa. Budak yg baik dan dengar kata :p Ingat lagi time sekolah rendah dulu, mama pakai kan cantik2 tudung, tp bila sampai je sekolah sis bukak tudung tu then simpan dalam beg HAHAHA. Guru kelas peghati je perangai sis then report dekat mama :'>

2011-2012
Darjah 5-6 pindah ke sk jalan u3. Time ni pindah sebab sekolah ni baru bukak dekat area subang then dekat sangat dengan rumah. I first batch yg ambk upsr dkt situ. Bangga okayy hahaha! But now adik yg bongsu dh jadi ketua pengawas dkt sekolah tu. Proud of you adik :)

           Idk gambar bila. Ali yg send hahaha !

2013                                                                   After dapat result, i req dekat samtaj tapi tak dapat ! Hahaha ofcozla tak dapat psra pun dapat jayyid jiddan je mana layak :'> so sekolah dekat smks for a week. Then i dapat tawaran dkt smka kuala selangor. after 1 day masuk sekolah sana, esok tu terus pindah. Anak mak memang tak boleh duduk asrama :'> 

2014-2015                                                                 Bcs of some probs, i pindah dekat samdas. So far sekolah ni paling best okay! banyak kenangan best gilaaaa kat sana. Bilik guru tu tak payah cakapla. Memang dah jadi port lepak bergosip ngn cikgu2 hahaha :p senior ke junior ke kitorang dah anggap macam siblings dah. 

Time ni jadi leader group nasyid as-sufi hehu. Menang okay ;p nanti  kalau  rajin i post vid nasyid ktorang.              

2016
Lepas je ambk sma dkt samdas, next year tu ma suruh pindah.Coz untuk spm kena cari better place katanya.Sbb aunty yah jadi guru besar kat smks, so i kena pindah sana. :(

Dapat kawan baru lagi yey! 
Time ni muka okay lagi burn sikit je skarang kulit dh teruk  :(( 

time ni dah start gelap 

Okay time ni dah hangus gila :'<

Okbye.
Thanks for reading!
@Hak Cipta Terpelihara 2013 @shjrashkn .Design and Template edit by Siti Hajar Ashikin .