Sunday, 3 July 2016

Random Tb Photos

Assalamualaikum and hello peeps !

How was your day? busy prepare untuk raya? Im here mereput tengok tv dekat rumah 24/7. No preparation for raya :( No buat kuih raya :( No pasang langsir raya :( No for everything ! :( its okay. Kami sambut raya meriah dekat kampung je *lap hingus* 

Act im too bored then tak tahu nak buat apa. Belajar malas even spm nak dekat . Astaghfirullahalazim ... :'>  End up terfikir nak upload gambar tb dekat sini ehee .



Jamuan perpisahan 4 As-Sufi
Tour de UM by Serumpun 
(Acah2 fashion designer iket hahaha)
excited sangat lepas beli lens terus try LOL.
barang dekat kedai ustaz murah gila megaddd easa macam nak borong semua . 
3 In 1 Lens - RM6
Mini Monopod - RM3
Selfie Light - RM7

My 'creepy' friend from UK Ruke! Even dia stay kat msia sekejap je, tapi rapat mcm dah kenal lama sangat :<
My qtpie (akmal)
Yay or nay for black?  
Kerja kursus Tarikh Islam ( kalau tak silap hahaha)
Yummyyy

Enough for today .
Bye!

No comments:

@Hak Cipta Terpelihara 2013 @shjrashkn .Design and Template edit by Siti Hajar Ashikin .