Thursday, 29 December 2016

The New MRT

Hi guys!
Tadi i pergi naik mrt sambil jalan jalan dekat one utama dengan amir,farah,ecah,zat dan nab. Sebab mrt tengah famous sekarang, so haruslah ada muka i ni yg menyemak nak try naik mrt jugak sementara masih free ni ekekeke. Oh yaa, kalau korang nak pergi naik mrt, jangan lupa bawak kad pengenalan okay!

Muka-muka semangat nak naik mrt.
 
Muka yang paling semangat ekeke

Tadi kitorang ambik bas khas yg pergi ke stesen mrt terdekat di subang perdana. Then bas tu stop dekat stesen mrt kwasa damansara.Dari situ, kitorang naik mrt turun dekat bandar utama,petaling jaya.Tapi dari stesen mrt bandar utama nak ke ou jauh.. So kena ambik lagi satu bas mrt okay pergi ke ou okay.


Kwasa sentral 

Time ktorang berkumpul tu kan , i paling lambat datang even rumah dekat sebab terlajak tidur hahaha. So masa i rushing tu , i main sarung jela stokin kasut apa semua. Nak dijadikan cerita, masa dekat stesen bas,kawan kawan i tegur tanya i . I pakai fesyen baru ke seluar dekat dalam stokin HAHAHA .

Yey dah sampai ou . Fav perempuan mestila shopping mekap 😜


Sampai je dekat ou,kitorang terus pergi check ticket wayang. Kitorang tengok the story of star wars rogue one. (act i lupa tajuk movie  sbb i tak layan star wars.. Dalam wayang pun tidur je until habis cerita.so tajuk movie pun hentam jelah okay hahaha). Start pukul 1.20 pm. Iklan pun dah berpuluh minit, so cerita habis pukul 4. 

Lepas je beli ticket , kitorang pergi makan then decide nak berpecah sbb masing masing tak sekepala bab shopping 😂. 




I , nab dengan ecah mestilah masuk kedai kedai macamni ekeke. Nak dekat new year ni banyak gila sale dekat guardian,sephora,sasa dll. I ada mark nudes pallete brand the balm balm. Standard harga rm150++ tapi lepas sale dapat harga rm100 je! Malangnya tak bawak duit lebih tadi so sad. 😭


Paparazzi everywhere ecewah. Mata pun nampak pelik kuyu juling lain macam dah ha.

Habis je wayang,kitorang sambung window shopping lagi. I tak shopping apa pun, duit banyak habis dekat makanan je semalam. Then pukul 5 mcmtu terus balik .

Muka semua dah penat 


Sementara takde orang dalam bas ni nyempatla kita snap snap dulu =p


Behave nab. Kejap je lagi bas gerak lah tu 😂

Okay sekian. Thanks for reading! 

No comments:

@Hak Cipta Terpelihara 2013 @shjrashkn .Design and Template edit by Siti Hajar Ashikin .